تشخیص روغن زیتون اصل : 69 درصد روغن زیتونهای فروخته گشته در مملکت های خارجی تقلبی می باشد یا ناخالصی خواهد داشت . اکنون تفکر نمائید این شمار در ایران چقدر خواهد بود ؟ ! دکتر OZ با اظهار تئوری درمورد این که 80 درصد روغنهای زیتون تقلبی می باشند ، مورد دادخواست قرار گرفت با ما همراه باشید در سایت زیتون وحید و توحید
بنابراین داستان حقیقی چه چیزی است ؟ چنانچه این موردها اشتباه می باشد ، چطور این قصه این اندازه کش پیدا کرده است ؟ و شما ، استفاده کننده محترم الزاماً باید درمورد گزینش روغن زیتون خوب چه چیزی را بدانید ؟ موردهای پایین را بخوانید تا همه چیز را متوجه شوید . در شروع بیایید قضیه ” روغن زیتون تقلبی ” را که زیاد شده ، وارسی کنیم .
قضیه چه چیزی است ؟
مقاله اصلی در ماه مارس 2015 منتشر شد . آدرس سایتی که به صفحه ای منتهی می گردد که وجود نخواهد داشت . تکان دهنده خواهد بود . (سایت بسته گشته است)
این ادعاها اینگونه می باشد : “69 درصد روغنهای زیتون معامله شده” گویی تقلبی می باشند .”
شما مجبور نیستید هرروز مقالههای پژوهشی را مطالعه کنید تا هشیار شوید که عنوان ” احتمالا تقلبی ” سند قابل قبولی برای مجلهها نخواهد بود .
شواهد مرتبط به این واقعه در آتشسوزی از میان رفت و ظن ویروسی گشتن روغنها رد شد و شناسایی حقیقت از کذب پیچیده تر شد.
گزارشی در سال 2019 منتشر شد . این مطالعه که به وسیله دانشگاه دیویس کالیفرنیا منتشر شد ، هیچگاه خاطرنشان نکرد که روغنهای متخلف “تقلبی” می باشند . آورده شده است كه روغنها دارای درجه خلوص پایینی بودند . وقایع مجعول ، رسانه های تصویری و کانالهای مربوط به خبر 24 ساعته این چنین از قضیه برداشت کردند .
شیوه ایمن برای شناخت روغن زیتون اصل
1- روغن زیتون عالی و باکیفیت بویی مشابه عطر زیتون و یا برگ زیتون داراست . ضمنا رنگ روغن زیتون بایست زرد متمایل به سبز باشد.
2- چنانچه یک قاشق روغن زیتون را در دهان خویش بریزید و در دهان بچرخانید و با بوییدن هوا آن را داخل دهید ، بایستی پس از چند ثانیه در گلوی خویش تلخی و تندی شدیدی حس نمائید به نحوی که گلوی شما بسوزد یا به سرفه بیفتید .درست پس از یک دقیقه طعم تلخی و تندی از میان میرود و خوشمزه می گردد . ضمن اینکه شخص با میل کردن این روغن در دهان خویش حس چربی نمیکند .
3- با میل کردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان حس شیرینی و در نهایت آن حس تلخی و سوزش می کنیم .
4- همه روغنها به مرور زمان اکسیده می گردند . همانند دانههای قهوه که با سپری شدن زمان برشته می گردند ، برای خاطرجمعی از تازگی و عدم اکسیده گشتن ، در پی روغنهایی باشید که تاریخ تولید و انقضای آنها روی بسته بندیشان ثبت گشته باشد .
5- از ” تست یخچال” بکارگیری نمائید . با دقت به محتوای چربیهای اشباع نشده بالای آن ها ، 100 درصد روغن زیتون های فرا بکر جامد می باشند ، این به این علت خواهد بود که آنها حلشده نیستند . در پی ناهماهنگی هایی از قبیل توده ها ، انعقادها و رگههایی باشید که بیانگر وضعیت کیفی پایین روغن یا حتی اضافه کردن روغنهایی بهجز زیتون می باشند .
3 مساله کاربردی
نور ، رطوبت و حرارت روال اکسیداسیون را سرعت می بخشد . ظروف روغنی با رنگ روشن که ماهها پیش از خریداری آنها روی گنجه های سوپر مارکتها قرار دارند ، احیاناً یک یا دو درجه وضعیت کیفی پایین تری در مقابل وقتی که در ظرف ریخته می گردند داشته باشند . برای کاهش وزن زمان از تولید به منزل شما و نیز برای کاستن پتانسیل اکسیداسیون ، روغنها را بی واسطه از تولید کنندگان تهیه نمائید . روغنهای خویش را به دور از روشنایی و حرارت نگهداری بکنید . یک کابینت بهتر از اپن آشپزخانه خواهد بود . کابینت پهلو اجاق گاز هم مکان خوبی نخواهد بود چون بر بستر اثرگذاری گرما آشپزی قرار خواهد گرفت.